Početna Moj Zagreb Novosti Fašnik u Životinjskom kutku

Fašnik u Životinjskom kutku

735
0

Foto: PRESSSvi veliki i mali pozvani su u Životinjski kutak, Vlaška 105 na besplatne krafne i čaj u subotu, 22. veljače 2014 od 10 do 13 sati. Dođite maskirani u omiljenu životinju, povedite i svoje kućne ljubimce (možete i njih maskirati ) jer će se birati najbolja maska ili možda najbolji maskirani par – vlasnika i ljubimac.

Svaka od 5 najboljih maski će dobiti za nagradu po jednu besplatnu ulaznicu u Zoološki vrt grada Zagreba, a maska koja dobije najveći broj lajkova na Facebook stranici Životinjskog kutka će dobiti i poklon paket životinjskog kutka. Uz biranje najbolje maske, posjetitelji će se zabaviti na kreativnoj radionici izrade maski od kartonskog papira u boji ili se slikati sa „Megi“-maskotom zagrebačkog zoološkog vrta.

Svake subote Životinjski kutak priprema zabavne i edukativne sadržaje za posjetitelje te postaje nezaobilazno mjesto za obilazak svih ljubitelja životinja. Zagrebački životinjski kutak je mjesto promocije zaštite životinja zainteresiranim građanima, mjesto predavanja, predstavljanja publikacija i svih drugih događanja vezanih uz životinje našega Grada. Svi koji vole životinje, u kutku mogu saznati kako udomiti kućnog ljubimca, olakšati potragu za izgubljenim kućnim ljubimcima, informirati se o programima i životinjama Zoološkog vrta, radu udruga za zaštitu životinja, prijaviti uočene nepravilnosti u postupanju sa životinjama na prostoru Grada, dobiti valjane informacije o suživotu sa divljim životinjama na prostoru grada, itd.