Početna Izbor Etnografski muzej u Zagrebu i Azil Dumovec pozivaju na kreativnu radionicu

Etnografski muzej u Zagrebu i Azil Dumovec pozivaju na kreativnu radionicu

949
0

Etnografski muzej u Zagrebu i Azil Dumovec pozivaju vas na zajedničko druženje i kreativnu radionicu “POŽELI MI NOVI DOM!” koja će se održati u subotu, 28. svibnja 2016. godine, od 10:00 do 11:30 sati, u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14, Zagreb.

Etnografski muzej u Zagrebu, prvi pet friendly muzej u Hrvatskoj, i Azil Dumovec – sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba, organiziraju besplatnu radionicu za sve kreativce i ljubitelje pasa i ostalih kućnih ljubimaca.

Tijekom raznih akcija, koje Azil Dumovec organizira s namjerom udomljavanja pasa, primijećeno je da neki od njih ostaju neudomljeni, jer ih potencijalni vlasnici ne prepoznaju kao kandidate. Upravo zato osmišljena je ova radionica, na kojoj ćemo tekstilnim bojama ukrašavati prsluke za pse koji se udomljavaju, s namjerom da ih se učini vidljivijima. Svi prsluci, oslikani na radionici, odlaze u Dumovec gdje će ih isprobati četveronožni modeli i, nadamo se, upravo zahvaljujući svojim novim odjevnim predmetima pronaći novog dvonožnog prijatelja i novi dom.

Radionica je namijenjena svim kreativcima starijima od 7 godina.

Dođite, budite kreativni, učinite dobro djelo i podružite se s nama i Sisi, zaštitnom njuškom programa edukacije u Azilu Dumovec.

Zbog ograničenog broja mjesta obavezna je prijava na [email protected] ili 01/ 550 78 74.

U prostoru Muzeja bit će postavljen štand Azila Dumovec, na kojem ćete se moći informirati o udomljavanju pasa, ali i kupiti razne predmete, čime pomažete rad Azila.