Početna Događanja Eko lifestyle klub

Eko lifestyle klub

918
0

Želite se družiti s nekim tko vas napokon razumije? S kime možete podijeliti svoja neprocjenjiva iskustva s bebama i djecom, organskoj prehrani, prirodnom liječenju i sličnim temama?

Pridružite nam se  9. prosinca od 11 sati u prijateljskom okruženju Eko lifestyle kluba u family friendly kafiću Playground caffeu, u Tkalčićevoj ulici 84.

Povodom Božića darujemo vas i s prirodnom kozmetikom Total Natural – prirodna njega kroz individualni pristup ”Ljepota po mojoj mjeri”.

Eko lifestyle klub je osmišljen kao mjesto gdje se u ugodnoj atmosferi razmjenjuju iskustva i bez predrasuda druže svi oni kojima je bitna ekologija, zdrava prehrana, odgoj i slične teme.

Nema tipičnih predavanja, već razmjena znanja i savjeta stručnjaka s područja prirodnog liječenja, prehrane, brige o bebi i odgoju djece, vježbanja, prirodne kozmetike i sl., kroz druženje. Dok se roditelji druže, djeca im se mogu igrati u njima prilagođenom ambijentu.

Sudjelovanje je besplatno, a svi sudionici ostvaruju popust od 10% na konzumaciju. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je najaviti dolazak na [email protected]

Organizatori:

Udruga Najsretnija beba Hrvatska™ podučava tehnike pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj dr. Harveya Karpa koji je riješio misterij kolika, otkrio kako smiriti plač beba, te pronašao ključ uspješne komunikacije s djecom.

Playground caffe je smješten u Tkalčićevoj ulici 84 u Zagrebu. Prvi je family friendly kafić u Hrvatskoj u kojem se djeca mogu zabavljati dok roditelji uživaju u zdravim napitcima i slasticama.