Početna Događanja Ecija Ojdanić na kazališnom festivalu ‘Novaljski trijatar’ dobila nagradu ‘Kate Novaljka’ za...

Ecija Ojdanić na kazališnom festivalu ‘Novaljski trijatar’ dobila nagradu ‘Kate Novaljka’ za glumicu ili glumca čija je izvedba uloge ostala u najboljem sjećanju od prošlog ljeta

Ove nedjelje svečano je zatvoren Novaljski trijatar, kazališni festival koji se već šesnaest godina uspješno odigrava na pozornicama Novalje i okolice. Zadnjeg dana festivala dodijeljena je i već tradicionalna nagrada Kate Novaljka za glumicu ili glumca čija je izvedba uloge ostala u najboljem sjećanju od prošlog ljeta. Nagrada je dodijeljena Eciji Ojdanić za izvrsno odigranu monodramu „Vla Vla Vlajland cabaret“.

I ove godine, po izboru umjetničkog ravnatelja festivala Gorana Grgića, publika je imala prilike vidjeti široku paletu kvalitetnih predstava. Ovogodišnji festival je otvorio Mistero Buffo u izvedbi Dražena Šivaka, a tijekom ljeta, u bajkovitom prostoru Vrtova lunjskih maslina, publika je mogla vidjeti i predstave: Uvijek će nam ostati ljubav teatra Rugantino, Boksačko srce istog teatra u koprodukciji s kazalištem Planet Art, Ne daj se, Nofra! Kazališne grupe Lectirum, Ženike Kazališne družine Ritam igre i Guja u njedrima Gradskog kazališta Požega, dok je zadnjeg dana festivala održana premijera predstave „Jel’ tako, Zorane?“.

Foto: Luka Brala

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here