Početna Lifestyle Dvostruko brža priprema obroka uz nove “mikrovalke”

Dvostruko brža priprema obroka uz nove “mikrovalke”

1329
0
Priprema oborka dvostruko brža uz novu generaciju mikorvalnih pećnica

Tvrtka Samsung Electronics nedavno je predstavila konvekcijsku mikrovalnu pećnicu uz koju će priprema obroka biti gotovo dvostruko brže od uobičajenih konvekcijskih “mikrovalki”.

Moderan način života često zahtijeva pripremu brzih jela za koje se često koriste uobičajene mikrovalne pećnice, što utječe na kvalitetu i okus hrane. Temeljem tog saznanja, Samsung je razvio mikrovalnu pećnicu s tzv. HotBlast tehnologijom, koja upuhivanjem vrućeg zraka omogućava osjetno bržu, ali i kvalitetniju pripremu hrane.

Ova je “mikrovalka” opremljena i dvostrukom grill funkcionalnošću, s grijačima ukupne snage 2250 Watta, dok izuzetno široki grijači jamče snažnije i ravnomjernije zagrijavanje i samim tim i kvalitetnije pečenje hrane.

Usprkos malim dimenzijama, unutrašnjost mikrovalne pećnice maksimalno je iskorištena tako da je u nju moguće ubaciti tanjure promjera 38 centimetara, a ukupan kapacitet unutrašnjosti je 35 litara. Rotacijski tanjur moguće je isključiti pa je u MW8000 mikrovalnu pećnicu moguće ubaciti posude za pečenje različitih oblika. Zahvaljujući kombinaciji pečenja grijačima i vrućim zrakom, korisnici mogu pripremati namirnice bez korištenja ulja.

Priprema oborka dvostruko brža uz novu generaciju mikorvalnih pećnica