Početna Događanja Dvodnevno slavlje Parnog valjka

Dvodnevno slavlje Parnog valjka

1055
0

Veliko dvodnevno slavlje velikana hrvatskog rocka započet će 18. prosinca akustičnim koncertom u maloj dvorani Doma sportova. Odmah idućeg dana, 19. prosinca, proslava se nastavlja električnim koncertom u velikoj dvorani. Dvije godišnjice, dva dana, dva različita koncerta, dvodnevno slavlje – bit će nezaboravno!

Ovog prosinca tisuće fanova Parnog Valjka uživat će na zagrebačkim koncertima svog omiljenog benda – dva dana za redom! 18. prosinca u maloj dvorani Doma Sportova legendarni Parni Valjak akustičnim koncertom proslavit će 20 godina postojanja najprodavanijeg live albuma hrvatske diskografije Bez struje: live in ZeKaeM, a dan poslije, 19. prosinca, u velikoj dvorani Doma sportova električnim koncertom – 40 godina postojanja benda.

Znamo da Parni Valjak vlada scenom i srcima svoje publike kao nitko drugi – iza njih je 40 godina karijere, 18 studijskih albuma, 18 singlova, 5 live albuma, 5 kompilacija i nebrojeno mnogo koncerata, no impresivnije od tih impresivnih brojki emocije su koje kao lavina krenu dvoranom sa svakom pjesmom, na svakom koncertu – bez iznimke, bilo da se radi o rock riffu ili dirljivoj baladi! S Parnim Valjkom publika ima sve!

Dugom popisu objavljenih albuma, singlova i kompilacija jedan od naših najdugovječnijih bendova nedavno je dodao još jedno izdanje – 16. listopada u dva box seta iz edicije “Original Album Collection” izdana je kolekcija od ukupno 9 studijskih i 2 live albuma. Savršen presjek kroz dugu i zanimljivu karijeru savršena je uvertira za dugo očekivane koncerte koji se polako, ali sigurno – ipak bliže!

Ulaznice za oba koncerta velikog Parnog Valjka dostupne su kroz sustav Eventima ili na www.eventim.hr po cijenama od 150 kuna za akustični koncert u maloj dvorani i 130 kuna za električni u velikoj dvorani Doma sportova. Nakon što je ograničena količina paketa ulaznica po promotivnim cijenama planula rekordnom brzinom, paketi su ponovno u ponudi –  ovoga puta po cijeni od 250 kuna.