Početna Vijesti Zanimljivosti Dvije diplome nakon završetka MBA programa na IGBS Zagreb

Dvije diplome nakon završetka MBA programa na IGBS Zagreb

928
0

Međunarodna diplomska škola za poslovno upravljanje Zagreb (IGBS Zagreb) i Kelley School of Business sa Sveučilišta Indiana potpisali su Ugovor o proširenoj suradnji koja će omogućiti studentima stjecanje diplome obje škole.

Nakon završetka MBA programa na IGBS Zagreb od jeseni 2012. polaznici će stjecati dvije diplome – diplomu specijalista poslovnog upravljanja IGBS-a Zagreb, koja je usklađena prema bolonjskom procesu te svjetski priznatu američku diplomu magistra znanosti (MSc) iz strateškog menadžmenta Kelley School of Business.

Program Dual Degree na IGBS Zagreb, najavljen je za iduću (studentsku) godinu. Tako će svi zainteresirani imati priliku postati polaznik sedme generacije studenata te škole, koja s nastavom počinje u listopadu ove godine.

Dekan IGBS-a Zagreb Zlatan Froehlich je istaknuo kako je potpisivanje ovog sporazuma velika potvrda kvalitete nastave s američke strane kao i izuzetna prilika da hrvatski studenti kroz studij u Hrvatskoj dobiju i svjetski priznatu američku diplomu.

Ovim sporazumom se suradnja širi na višu razinu kroz inovativan i kreativan nastavni program na studiju iz strateškog menadžmenta, izjavio je dekan Kelley School of Business Daniel C. Smith te podsjetio kako partnerstvo traje još od 2003. godine, od osnivanja IGBS-a Zagreb.

Izvor: Hina