Početna Mozaik Drugi upisni rok u radionice kreativnog pisanja

Drugi upisni rok u radionice kreativnog pisanja

827
0

Već osam godina Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) organizira i održava radionice kreativnog pisanja i jedini je centar u Hrvatskoj u kojem se provodi edukacija na području kreativnog pisanja i književnih praksi, održavaju književni programi i promoviraju novi, neafirmirani autori.

U devetoj godini, nudimo četrnaest radionica, nove književne programe i izdavanje knjiga naših polaznika.

Od 01.10.2105. počeo je drugi upisni rok u radionice pisanja uz vodeća imena hrvatske književne scene: Miroslava Mićanovića, Gorana Ferčeca, Zorana Ferića, Ivanu Sajko, Dubravka Mihanovića, Jagnu Pogalnik, Tomislava Zajeca, Sanju Kovačević, Tomislava Kuzmanovića, Tomicu Šćavina, Aleksandru Starčević i Nebojšu Lujanovića uz mlade, nove voditelje Denisa Špičića i Ivu Tičić.

Nova školska godina nudi različite radionice: kratka priča, proza/roman, poezija, dramsko pismo, scenarij, književna kritika, književno prevođenje, radionica bloga, radionica S one strane pisanja, poezija i dvije nove radionice, Tekst u glazbi i English Writibg Workshop, radionica na engleskom jeziku. U svim je radionicama naglasak na interakciji polaznika i analizi teksta uz mentorski rad s voditeljem.

Uz redovan književni program Čitaj mi, koji se održava već treću godinu, na koji pozivamo sve one koji pišu i svoje tekstove žele podijeliti i javno pročitati pred publikom, od ove godine organiziramo i tematska predavanja kao i razgovore s poznatim piscima i zanimljivim osobama književne i kulturne scene.

Mi znamo da nas čeka još jedna sjajna godina pisanja, čitanja i uživanja u književnosti i želimo to podijeliti s vama!

Prijavite se što prije i doživite jedinstveno književno iskustvo!

Prijave na www.cekape.com, mailom ili telefonom.