Početna Vijesti Zanimljivosti Druga Caritasova akcija “Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro”

Druga Caritasova akcija “Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro”

655
0

U sklopu druge po redu akcije Caritasa Zagrebačke nadbiskupije “Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro”, građani će od 27. listopada do 4. studenoga kupnjom svijeća na nekoliko zagrebačkih lokacija moći pridonijeti u prikupljanju financijska sredstva za pomoć mladima koji nakon punoljetnosti izlaze iz Caritasovih domova, kao i za djecu siromašnih obitelji na području župa Zagrebačke nadbiskupije.

Svijeće će biti moguće nabaviti na Caritasovim štandovima ispred groblja Mirogoj i Miroševac na Trgu Bana J. Jelačića, Trgu Kralja Tomislava i ispred Katedrale, ali i prije 27. listopada, u Caritasu u Vlaškoj 36, te u župama Zagrebačke nadbiskupije, priopćila je ta karitativna ustanova.

Sugrađani se, osim kupnjom svijeća ili lampaša na Caritasovim štandovima, u akciju mogu uključiti i uplatom dobrovoljnih priloga na žiro-račun u Zagrebačkoj banci 2360000-1101340277, poziv na broj 03001, s naznakom “Dvostruko dobro”.

Iz Caritasa podsjećaju kako su sredstvima prikupljenima u prošlogodišnjoj akciji, uz brojne mlade i djecu iz siromašnih obitelji, pomogli petero mladih koji su iz Caritasovih domova zakoračili u samostalan život.

Hina