Početna Izbor Dolazi nova hit predstava koja će obići Hrvatsku i osvojiti srca publike

Dolazi nova hit predstava koja će obići Hrvatsku i osvojiti srca publike

643
0

Petra Kurtela SE ususret Valentinovu našla u ljubavnim problemima! Našla se u ulozi upravo udane djevojke, uz partnera Slavka Sobina, i to u novom kazališnom hitu Who the fu*k is Biba? koji na urbani način propitkuje što je to pošlo krivo nakon jednog vjenčanja i kada su to mladom zaljubljenom paru konci iskliznuli iz ruku?

Premijerna izvedba ove tople, životne, a istovremeno duhovite predstave očekuje nas na samo Valentinovo, 14. veljače u 20 sati u kazalištu Luda kuća.

Who the fuc*k is Biba? govori o Sari i Anti koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

„Jedva čekam izvedbe da zabavimo, ali i zapitamo i sebe i publiku. Dat ćemo sve od sebe da autentično i duhovito prikažemo mladi par koji se bori sa svakodnevnim preprekama, ali i problemima svojstvenim sredini u kojoj živimo. Sigurna sam da će se u ovoj komediji svatko vrlo lako prepoznati“ – ističe zvijezda predstave Petra Kurtela.

Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića te produkciji B GLAD Produkcije dolazi nova hit predstava koja će obići Hrvatsku i osvojiti srca publike diljem naše zemlje.

Dođite i pogledajte hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the fu*k is Biba?!

Ulaznice za premijernu izvedbu 14. veljače u 20 sati te prvu repriznu izvedbu 16. veljače u 20 sati mogu se kupiti po cijeni od 80 i 90 kn na blagajni Lude kuće ili online u sustavu Ulaznice.hr

Više informacija o kazališnom spektaklu Who the fu*k is Biba? možete pronaći na adresi www.bgladprod.com