Početna Vijesti Kultura Dođite na snimanje milenijske fotografije zrakoplovstva

Dođite na snimanje milenijske fotografije zrakoplovstva

621
0

Rapide HahnweideAko ste oduvijek željeli biti dio spektakularnog snimanja milenijske fotografije možda je upravo sada prilika, osobito imate li u vlasništvu  kakav aviončić. Povodom obilježavanja 100 godina zrakoplovstva u Hrvatskoj, Aeroklub Zagreb organizira snimanje milenijske fotografije na kojem mogu sudjelovati svi vlasnici zrakoplova sa svojim čeličnim pticama. Milenijsku fotografiju snimit će, a tko drugi nego nenadmašni Šime Strikoman, dan prije velikog Zagreb Air Showa, odnosno 27. kolovoza.

Vlasnici zrakoplova koji žele sa svojom letjelicom sudjelovati na milenijskoj fotografiji trebaju doletjeti na sportski aerodrom Lučko 27. kolovoza prije 11 sati. Prijave će se primati do 23. kolovoza na e-mail adresu [email protected], a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 098/273-561.

Podsjetimo, 100. godišnjica zrakoplovstva obilježit će se velikim aeromitingom 28. kolovoza na aerodromu Lučko. Očekuje vas prvi let Penkalinog aviona nakon 100 godina, kao i prvi Air Race u Hrvatskoj na kojem će se međusobno utrkivati vojni i civilni avioni, a luda jurnjava moći će se pratiti i u zraku i na displayju. Za kraj će vas podići veliki Open Air koncert na kojem će nastupiti S3NGS, TRN, Majke, Zadruga, Kino klub, Cinkuši i Pips, Chips & Videoclips! Na ovaj bogati letačko-glazbeni program možete besplatno ZET-om koji vozi cijeli taj dan od Ininog parkinga u Novom Zagrebu!