Početna Izbor Dođi i odradi najluđu smjenu!

Dođi i odradi najluđu smjenu!

Spread the love

Početkom rujna se u Zagrebu otvara jedinstvena „tvornica“ whiskeyja, a s njom i prilika za nezaboravno dvodnevno iskustvo „rada“ u zabavnoj atmosferi s Jameson Factory potpisom. Uvjeti na ovom radnom mjestu nisu uobičajeni i mogu ih ispuniti samo najhrabriji i najotkačeniji zaposlenici: nema spavanja i bolovanja, nema prepiranja oko godišnjeg, a plaća dolazi u obliku dobrog provoda prožetog odličnim bendovima, finim gablecima, edukacijom i vrhunskim Jameson whiskeyjem.

Ako želiš biti dio iskustva i znanja koje nas je dovelo do statusa jedne od najboljih destilerija whiskeyja na svijetu, a navedene uvjete ne vidiš kao prepreku već izazov, prijavi se za „posao“, ispuni CV i pričekaj naš poziv. „Zaposlenike“ očekuju brojna iznenađenja i vrhunska zabava, a s obzirom na ograničen broj mogućih prijava, savjetujemo ti da što prije odvojiš minutu slobodnog vremena i osiguraš si vrhunski provod!

S „kvalificiranim radnicima“ upečatljivih kompetencija družimo se 8. i 9. rujna s početkom u 18 sati, a druženju će se priključiti i Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Boris Bare, Songkillers, Retrodukcija, Barbershop Polyboy i mnogi drugi. Predavač na Jameson whiskey edukacijama će biti Jameson brand ambasador Jonathan Ryan. Doživi Irsku u Zagrebu bez minute leta i proživi djelić slavne Jameson povijesti bez potrebe za vremeplovom. Čekamo tvoju prijavu za „posao“ s uzbuđenjem i pripremljenom čašom najfinijeg whiskeya.

Više o najluđoj smjeni u Bikers Beer Factoryju saznajte na:

https://www.facebook.com/events/338447829926881/

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here