Početna Događanja Doček Nove godine na EUadventu

Doček Nove godine na EUadventu

U najluđoj noći u godini Europski trg pretvorit će se u klub na otvorenom s najljepšim plesnim podijem ispod tisuću srca. Što ćemo slušati zadnje u 2015., a što prvo u 2016. u rukama je DJ-a i producenta s nepresušnim entuzijazmom prema dobroj glazbi te jednog od nositelja domaće klupske scene posljednjih 25 godina – Eddyja Ramicha. Uz Eddyja, za dobru plesnu atmosferu u novogodišnjoj noći bit će zaduženi i popularni europski DJ-i, Mr Mendel i Saint-James koji u Zagreb stižu iz Amsterdama i Pariza.

Mr Mendel polako ali sigurno postaje pravi ambasador amsterdamske scene u svijetu, nametnuvši se u Amsterdamu kao jedna od vodećih figura kada je u pitanju klupski i disko zvuk. Saint-James (Maxence) pak sa svojom ekipom iz Phonographe Corp stoji iza nekoliko klupskih serijala u Parizu, poput Digger’s Delighta, kojima su unijeli novi duh u noćni život grada. Sjajna kombinacija Mr Mendel – Saint-James – Eddy Ramich jamče izvrstan provod, plesanje, plesanje i još plesanja od 21 sat do 4 ujutro.

Kao zagrijavanje za Silvestrovo, na Europskom trgu vas svaki dan s početkom u 20 i 30 sati očekuju super koncerti, a na programu su graveyard-pop dvojac Side Project (SRI, 30/12). Prvi dan u Novoj godini, petak, rezerviran je za party iznenađenja.

Najtopliji blagdanski ugođaj u srcu Zagreba čeka vas na Europskom trgu. Vidimo se!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here