Početna Nagrade Dobitnici: Ulaznice za sajmove dobila je…

Dobitnici: Ulaznice za sajmove dobila je…

589
0

sajmoviNa Zagrebačkom velesajmu danas je otvoren 38. sajam Medicina i tehnika te prvi Međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX 2010. U tri dana predstavit će se 270 proizvođača medicinske i dentalne opreme iz 29 zemalja.

U nekoliko paviljona izložena je najnovija tehnologija iz područja medicine, laboratorijske, rehabilitacijske i dentalne opreme i uređaja, a izložbu prati i bogat program stručno-popratnih događanja. U sklopu sajma održat će se i 8. međunarodno natjecanje ekipa hitne medicinske pomoći, a građani će moći obaviti besplatne liječničke preglede, dijagnostičke pretrage te se posavjetovati o svom zdravlju

Sutra će na sajmove i naša čitateljica Vedrana Katanić. Čestitamo Vedrana! Karte se preuzimaju na info punktu glavnog južnog ulaza Zagrebačkog velesajma, naravno uz predočenje osobne iskaznice.

Za subotu još nam preostale dvi karte. Na adresu [email protected] poslati email s naslovom  sajam_(datum)_online, te upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.