Početna Mozaik Djeca prikupila donacije za azil Dumovec

Djeca prikupila donacije za azil Dumovec

1305
0

Djeca iz Maksimira koja često posjećuju Životinjski kutak, zagrebački info centar za sva životinjska pitanja cijelo su ljeto prodavala i skupljala donacije za Dumovec. U znak zahvalnosti voditeljica skloništa Tatjana Zajec ih je pozvala da se zajedno druže.

Petero plemenitih klinaca koji vole životinje i žele im pomoći, u društvu svojih mama i baka imali su svečanu primopredaju poklon bona za 600 kn koje su djeca skupila za donaciju Azilu Dumovec.

Djeca su ljetos prodavala školjkice, keksiće, kolačiće i druge sitnice na štandu u Maksimirskoj, a sve je bilo za azil Dumovec. Skupili su 600 kn i to su htjeli u Životinjskom kutku donirati za Dumovec pa smo im to i omogućili, a htjeli smo im se ujedno i zahvaliti za trud.

Ž1 (26)

Nakon što su predali donaciju voditeljici azila gosp. Tatjani Zajec koja im je zajedno s ekipom iz Kutka zahvalila i podijelila sitne darove zahvale.

Zahvalni su im i štićenici azila, napušteni psi koji čekaju svoje udomitelje, jer će ovakva plemenita djeca odrasti u odgovorne građane koji će brinuti za životinje.