Početna Vijesti Djeca pozirala za Milenijsku fotografiju

Djeca pozirala za Milenijsku fotografiju

982
0

Nakon nekoliko odgađanja snimanja Milenijske fotografije, 300-tinjak djece SOS Dječjeg sela Ladimirevci i učenika OŠ Ladimirevci, jučer su pozirali hrvatskom fotografu Šimi Strikomanu. Simbolom SOS Dječjeg sela i brojkom 20, obilježilo se 20 godina SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Sretni smo što je SOS Dječje selo Ladimirevci domaćin još jedne milenijske fotografije, djeca su sretna što sudjeluju u ovom događaju, a drago nam je što na ovaj način obilježavamo  ‘Tjedan  Obitelji’ te se pridružujemo proslavi 20 godina SOS Dječjeg sela Hrvatska, kao i sutrašnjoj proslavi 15 rođendana SOS Dječjeg sela Ladimirevci , izjavio je direkor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić te dodao kako mu je što su zbog kišnog vremena morali sve pomaknuti na ovaj tjedan.

Kroz obilježavanje ‘Tjedna obitelji’  u SOS Dječjem selu Ladimirevci, svake godine nas se raznim događajima podsjeća da je obitelj temelj današnjeg društva. SOS Dječje selo Hrvatska od 1992. godine zbrinjava djecu bez roditelja i roditeljske skrbi te im pruža ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. Svako dijete zavrjeđuje ljubav, pažnju i prihvaćanje, a već dvadesetu godinu SOS Dječje selo Hrvatska to im uspješno i pruža te je upravo zato simbolom SOS Dječjeg sela Hrvatska i brojkom 20 obilježen ‘Tjedan obitelji’  u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Bila je to 289. milenijska fotografija Šime Stikomana.  Istog dana Strikoman je fotografirao i 290. milenijsku fotografiju s  lokalnim stanovništvom kojom su izrazili zahvalnost Fabijanu Šovagoviću rođenom u Ladimirevcima.