Početna ZG vodič Izleti, obilasci DJ Deniz Koyu u Aquariusu

DJ Deniz Koyu u Aquariusu

DENIZ KOYU (Njemačka)

+ support by Martyn Negro & Thalia

Subota 28.01.2012.

Aquarius klub, Zagreb

23h / upad 40kn

Nova mlada, blještava zvijezda u usponu je Deniz Koyu, DJ koji je nesumljivo potvrdio svoj veliki talent u elektronskoj glazbi i postao jedan od najobećavajućih DJ-eva u 2012. godini. Dovoljno je reći da ga je MTV prozvao sjajnim novim talentom kojega treba „držati na oku“ 2012. godine, a njegov hit „Tung“ osvojio je mnoge top liste, te postao nominiran za najbolju dancefloor pjesmu u protekloj godini od uredništva  prestižnog časopisa Only for DJs.

Njegova muzička karijera ima začetke u njegovom ranom djetinjstvu, kada je Koyu još kao 5-godišnjak dobio svoje prve satove klavira. Nije trebalo mnogo da otkrije svoj enzuzijazam za sintesajzere i bubnjeve, crpeći inspiraciju od umjetnika kao što su Depeche Mode, Daft Punk, Kraftwerk ili Cassius.Sav svoj džeparac trošio je na rabljene instrumente, te se kao tinejdžer upustio u DJ-anje i uređivanje omiljenih glazbenih brojeva.

U 2011. Denizovi singlovi kao „Tung“ i „Hertz“ koje je objavio na labelu Flamingo Recordings, kao i njegovi remixevi za pjesme James Blunta „Dangerous“ i „Kaskade’s “Turn It Down” prerasle su u iznimno slušane i obožavane house klupske himne. Na festivalima diljem zemlje prošle godine vrtili su ga DJ-evi kao Tiesto, Swedish House Mafia, Fedde Le Grand, Avicii, Alesso, Erick Morillo, David Guetta i Calvin Harris.

Fedde le Grand je za Deniza glasao za najboljeg DJ/producenta u probijanju, Sebastian Ingrosso ga je nazvao velikim talentom, a da radi cool glazbu konstatirao je i Axwell. U novu je godinu ušao sa sjajnom suradnjom s Fedde le Grandom na pjesmi „New Day“, a spomenuti dvojac će nakon Zagreba krenuti na zajedničku američku turneju.
U svakom slučaju, sigurno je da će se za Denizom tek dizati prašina.

www.aquarius.hr

www.facebook.com/DenizKoyuOfficial

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here