Početna Moj Zagreb Novosti Dinamo&Dumovec u City Centru East predstavili kalendar

Dinamo&Dumovec u City Centru East predstavili kalendar

766
0

Foto: gnkdinamo.hr Građanski nogometni klub Dinamo i Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec predstavili su u subotu, 14. prosinca, u City Centru one East zajednički humanitarni kalendar za 2014. godinu.

Priča kalendara Dinamo&Dumovec smještena je u Park Maksimir, a glavni su likovi prekrasnih fotografija igrači GNK Dinamo i psi iz skloništa Dumovec.

Posjetitelji trgovačkog centra, navijači modroga kluba i ljubitelji životinja imali su tako u subotu ekskluzivnu priliku među prvima kupiti kalendar Dinama i Dumovca, i to upravo od prvotimaca najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba. Na druženju s navijačima Dinamo su predstavljali Ivo Pinto, Josip Šimunić, Jerko Leko, Hilal Soudani, Zvonko Pamić i Domagoj Antolić, dok su boje Dumovca branili križanci ovčara 4-godišnja Tinda i 13-godišnji Graf koji još uvijek čekaju svoje udomitelje. Igrači prve momčadi prodavali su i potpisivali kalendare te dijelili autograme, velik broj djece stigao je na druženje kako bi se fotografirali s Modrima, a Tinda i Graf privlačili su pozornost svih ljubitelja životinja. Posebno je zanimljivo bilo vidjeti susret Hilala Soudanija i Tinde – simpatičnog dvojca koji je proveo zanimljivo vrijeme na snimanju fotografije za mjesec listopad.

Zarada od kalendara čija cijena iznosi 50 kuna namijenjena je poboljšanju uvjeta te kupovini agility opreme koja je neophodna za normalan život pasa u skloništu Grada Zagreba. Modri klub i Dumovec žele ovim projektom ukazati na važnost brige o nezbrinutim životinjama koje su, prije svega zbog teških životnih priča, sigurno najzahvalnije životinje. Dobra vijest za sve one koji nisu u mogućnosti kupiti kalendar na prodajnim mjestima svakako je to da će kalendar Dinamo&Dumovec biti uskoro dostupan u web shopu Dinama te u web shopu Dumovca.

Lijepo druženje na kojem su Dinamo i Dumovec predstavili kalendar sigurno je tek prvo u nizu, a ovim putem zahvaljujemo svim ljudima velikog srca koji su odlučili kupovinom kalendara pomoći psima u Dumovcu!

gnkdinamo.hr