Početna Moj Zagreb Novosti Deset dana do boljeg zdravlja – pokreni se na Sljemenu u ritmu...

Deset dana do boljeg zdravlja – pokreni se na Sljemenu u ritmu zdravih koraka

Spread the love

Foto: ThinkstockU nedjelju, 23. ožujka 2014. godine program „Deset dana do boljeg zdravlja- pokrenite se na Sljemenu u ritmu zdravih koraka“ otvara svoja vrata.

Program se provodi u organizaciji Udruge za prevenciju prekomjerne težine i suorganizaciji Gradskog ureda za zdravstvo i Gradskog ureda za gospodarstvo, radi i poduzetništvo, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. Namijenjen je prvenstveno osobama s prekomjernom tjelesnom težinom, koja je jedan od čimbenika rizika za razvoj kroničnih nezaraznih bolesti, a dobrodošle su osobe svih dobnih skupina.

Program nudi vrhunsku i sustavnu edukaciju tijekom deset dana na vrhu Zagrebačke gore, u hotelu Tomislavov dom, motivacijsku radionicu i cjelodnevne savjete nutricionistice.

Uključuje i korištenje bazena, fitness dvorane vježbanje pod nadzorom kineziologa, psihološke radionice, dolazak estetskog kirurga i fizioterapeuta, te predavanja liječnika i ostalih stručnjaka. Nakon edukacije tim će pratiti napredak polaznika programa slijedećih dvanaest mjeseci, te po isteku navedenog perioda nagraditi osobe koje su zadržale preporučene navike.

Zdravstveni dio programa je besplatan, a korisnici sami pokrivaju troškove noćenja i prehrane u Tomislavovom domu. Postoji mogućnost pohađanja programa bez opcije noćenja u hotelu.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here