Početna Nagrade Darujemo ulaznice za predstavu “Gola u kavezu”

Darujemo ulaznice za predstavu “Gola u kavezu”

Gola u kavezuKlub kulture Moruzgva s velikim uspjehom producirao je predstavu „Gola u kavezu“, autorice Olje Runjić, u režiji Ivana Lea Leme. U predstavi kroz osobne sudbine triju žena progovara se i o univerzalnim problemima suvremenog društva (međuljudskim odnosima, nedostatku komunikacije, majčinstva, strah od majčinstva, prijateljstvu, usamljenosti, kidanju veza s roditeljima, strahu…).

Glavni aduti predstave „Gola u kavezu“ tri su sjajne glumice: Barbara Nola, Nataša Dangubić (u alternaciji s Anom Begić) i Ecija Ojdanić te tekst koji pršti zaraznim humorom, prepoznatljivim ljudskim slabostima i vrlinama te zaraznim životnim optimizmom.

Cijena ulaznice na blagajni je 60 kuna, a ukoliko rezervirate preko maila ili na navedeni broj telefona, ostvarujete popust i pojedinačna ulaznica iznosi 50 kuna, a organizirani grupni posjeti 40 kuna. U organiziranim posjetima škola su po 30 kuna.

Predstava „Gola u kavezu“ igra u kazalištu Vidra, Draškovićeva 80, a za sve informacije možete kontaktirati na mob: Valentina 098/742-120 i 092/2630- 894 i mail: [email protected] ili [email protected].

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Klub kulture Moruzgva daruju 2×2 ulaznice za izvedbu predstave “Gola u kavezu” 15. travnja u 20 sati u Vidri, Draškovićeva 80.

Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail [email protected], s naslovom poruke Gola_online, odgovorite na nagradno pitanje:
Na kojoj adresi (dovoljno je navesti ulicu i kb.) se igra predstava?
Nemojte zaboraviti navesti i sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela

Vaše prijave primamo do 8. travnja kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti imena dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICE

Ulaznice su osvojile Ana Stojković i Natalia Milanja Hribar. Informaciju o preuzimanju nagrade primit će e-mailom.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: Draškovićeva 80.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here