Početna Nagrade Darujemo ulaznice za doček Nove godine u Flyju

Darujemo ulaznice za doček Nove godine u Flyju

2408
9

Svi koji su bar jednom bili na H3DONII znaju kakav je to “lud” party! Kako je Fly poznat po tome da gostima nudi samo najbolje najluđi program dočeka Nove godine premješten je sa subote na petak pod imenom “All Inclusive H3DONIA”.

Nudi se konzumacija pića u neograničenim količinama kroz cijelu noć: voda i sokovi. pivo, vino crno i bijelo, žestoka pića od rakija do vodke, gina, Havane specijal, Pelinkovca, Jägermeistera, Stocka, Martinija, Chivasa i Jack Danielsa. Od hrane e u ponudi će biti bogati hladno – topli buffet

Što se glazbe tiče pokušat će se zadovoljiti razni ukusi. Večer će početi s laganijim klupskim ritmovima, uoči ponoći prelazimo na hitove koji su obilježili prošlu godinu. Naravno, kakva bi to bila Nova godina bez svih onih vječnih hitova koji su neizostavan dio najboljih dočeka!?

Dress code je kreativan koliko god poželite.

Cijene:
– ulaznica za cure 299kn, a za dečke 349kn
– rezervacije svih stolova podrazumijevaju žestoka pića na boce
– rezervacija visokog stola 199kn, separea (sjedeća mjesta) 299kn, a VVIP-a (sjedeća mjesta) 1.499kn

Netko od sretnika s Online-Zagreb.hr imat će s pratnjom suprotnog spola besplatan doček u Flyju. Evo kako osvojiti dvije ulaznice.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i klub Fly!Bar daruju 1×2 ulaznice za doček Nove godine!

Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail [email protected], s naslovom poruke Fly_online, odgovorite na nagradno pitanje: Nabrojite tri pića koja će se moći ispijati u neograničenim količinama na dočeku Nove godine u Fly!Baru? Nemojte zaboraviti navesti i sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 30. prosinca u 12 sati kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti imena dobitnika.

Sretno! :-)

I dok razmišljate o odgovoru na nagradno pitanje, evo kako je u Fly!Baru bilo za Božić gdje je posjetiteljima blagdan čestitao Gordan Giriček.

Božić u Fly!Baru (Foto: Fly!Bar)

[nggallery id=296]

DOBITNICA

Najveća sretnica u ovoj igri je Ivana Nikšić koja će besplatno uživati u dočeku Nove godine u Fly!Baru i to zajedno s dragom joj muškom osobom. Čestitamo! Ivaninino ime će biti na popisu uzvanika.

Odgovor na nagradno pitanje je: Martini , Jägermeister, Jack Danielsa i dr.

Martini , Jägermeister i Jack Danielsa i dr.

9 Komentari

  1. Joj da sam bar ja osvojila, pliiiz poklonite meni upad, obećajem da ću se super provesti :))

Comments are closed.