Početna Nagrade Darujemo tri primjerka knjige “Raj zaista postoji”

Darujemo tri primjerka knjige “Raj zaista postoji”

943
0

naslovnica knjige Raj zaista postojiDječak Colton Burpo bio je na granici između života i smrti, no ipak je preživio zahvaljujući hitnom kirurškom zahvatu. Njegova obitelj bila je presretna i zahvalna zbog čudesnog oporavka. Ali, oni nisu očekivali priču koju je Colton počeo spontano otkrivati sljedećih mjeseci – priču toplu i čudesnu koja potanko opisuje put njihova sinčića do raja i natrag.

Colton je s nepune četiri godine rekao roditeljima kako je tijekom operacije napustio tijelo – a tu je tvrdnju potkrijepio točno opisujući što su njegovi roditelji radili u drugom dijelu bolnice dok je on ležao na operacijskom stolu. Govorio je o svojemu posjetu raju te prepričavao priče koje su mu ispripovijedali ljudi koje je ondje sreo, ali ih za života nije upoznao, otkrivajući događaje koji su se dogodili i prije njegova rođenja. Svoje je roditelje zapanjio i opisima te malo poznatim pojedinostima o raju, koje su se u potpunosti podudarale s Biblijom, iako još nije znao čitati.

Roman “Raj zaista postoji” napisali su Todd Burpo i Lynn Vincent, a ove godine objavio V.B.Z.. Govori o neobičnom iskustvu, o nadi koja je ponekad dobrodošla ako u nju možemo vjerovati.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!
Online-Zagreb.hr
i V.B.Z. daruju tri primjerka knjige Todda Burpoa i i Lynn Vincent “Raj zaista postoji”.
Kako biste osvojili jednu od knjiga potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Raj_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje:
Gdje se održava sajam knjiga V.B.Z.-a?
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u, broj mobitela i adresu stanovanja.
Vaše prijave primamo do 6. srpnja kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti ime dobitnika.
Sretno! :-)

Veliki sajam knjiga na Cvjetnom

Više od 500 izdanja nakladnika V.B.Z. trenutno se nudi na velikom sajmu knjiga na Trgu Petra Preradovića koji je počeo jučer i trajat će do 2. srpnja svakoga dana od 9 do 21 sat. Starija izdanja znatno su snižena, neka i do 80 posto pa se knjige mogu nabaviti doslovce za nekoliko kuna. Osim beletristike u ponudi su priručnici, publicistika i knjige za djecu.

DOBITNICI
Knjigu “Raj zaista postoji” osvojili su: Damir Grund, Snježana Škrinjarić i Mateja Kenđel. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će na e-mail.
Odgovor na nagradno pitanje glasi: na Trgu Petra Preradovića. Naravno, uvažavamo i Cvjetni trg.