Početna Nagrade Darujemo najromantičniji roman “Istočno od sunca”

Darujemo najromantičniji roman “Istočno od sunca”

533
0

naslovnica romana Istočno od suncaDok se spremate na Sajam dobre knjige i multimedije koji je danas počeo u Tvornici kulture i trajat će četiri dana, predstavljamo vam i poklanjamo dva primjerka knjige koja je 2009. godine osvojila titulu najromantičnijeg romana. Riječ je o djelu Julije Gregson “Istočno od sunca” koju je prošle godine izdala Naklada Ljevak u biblioteci Graham Green.

O čemu se radi na petstotinjak stranica romana?

Godina je 1928., tri mlade žene putuju brodom iz Engleske u Indiju u nadi da će započeti novi, sretniji život: Rose, lijepa ali naivna buduća mladenka, nestrpljiva da napusti obitelj i uda se za čovjeka kojeg jedva poznaje; Victoria, Roseina djeveruša, sretna što može pobjeći od svoje nametljive majke i odlučna da u Indiji pronađe muža; i Viva, njihova neiskusna pratiteljica, u potrazi za Indijom iz svojeg djetinjstva. Vivi je na brigu povjeren Guy Glover, labilni šesnaestogodišnjak koji je nedavno izbačen iz internata i koji će dovesti u opasnost i Vivu i njezine štićenice. Uzbudljiv i majstorski napisan roman koji je podjednako osvojio i publiku i kritiku.

Uzbudljiv, romantičan, egzotičan i majstorski napisan roman oduševit će ljubitelje ovog žanra. Djelo je s engleskog prevela Dragana Grozdanić, a u knjižari mu je cijena 159 kuna. Dakle, vrijeme je da testirate svoju sreću.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Naklada Ljevak poklanjaju vam dva primjerka knjige Julije Gregson “Istočno od sunca”.

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Istocno_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Kada je roman objavljen u Hrvatskoj? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 24. ožujka kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti sretnog dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICI

Knjige su osvojili Ivana Vinkler i Vedran Pavić. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će e-mailom

Odgovor na nagradno pitanje glasi: 2010. godine