Početna Nagrade Darujemo knjigu s kojom ćete posjetiti sveta mjesta svijeta

Darujemo knjigu s kojom ćete posjetiti sveta mjesta svijeta

naslovnica knjige Sveta mjesta svijetaOd prethistorijskih vremena sveta su mjesta širom svijeta tajnovito privlačila generaciju za generacijom. Stare legende i pisani tragovi pripovijedaju nam o izvanrednim događajima koji su se zbili na takvim lokacijama, a neka mjesta kao da imaj moć izliječiti tijelo, prosvijetliti um, povećati kreativnost, razviti psihičke sposobnosti ili probuditi dušu. Ta duhovna mjesta oduvijek su najcjenjenija i najposjećenija odredišta na planetu, a u knjizi “Sveta mjesta svijeta” više o njima otkriva Rebecca Hind.

Knjiga “Sveta mjesta svijeta” vodi vas na globalno hodočašće istražujući 60 najmoćnijih i najveličanstvenijih mjesta na Zemlji. Neka od njih povezuju se s velikim religijama ili mitološkim događajima, a neka imaju nebesko ili planetarno značenje; neka su prirodne rijeke, planine ili špilje; a neke su pak spomenici, vjerska središta ili prostori za ceremonije. Sve su to mjesta mira i snage, pobožnosti i obreda; mjesta su to koja nam govore o božanskom i nepoznatom te koja nam omogućuju da se radujemo velikoj tajni svoje povezanosti sa svijetom i svog mjesta na njemu.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Profil poklanjaju vam primjerak knjige Rebecce Hind “Sveta mjesta svijeta”.

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Sveta _online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Koliko je svetih mjesta obrađeno u knjizi? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 26. listopada kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICA

U knjizi “Sveta mjesta svijeta” uživat će besplatno Štefica Vukelić. Čestitamo. Informaciju o preuzimanju nagrade primit će e-mailom.

Ogovor na nagradno pitannje glasi: 60 svetih mjesta

1 Komentar

  1. A joj, sto mi se ne sviđa kad se uzme strani tekst ubaci u google translater i ovako prevede…. Dalje mi se i ne cita. Pa lijepo napisete “od prapovijesnih vremena”, ne “prethistorijskih”, ne znam kad sam zadnji put i cula tu rijec….

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here