Početna Nagrade Darujemo knjigu nakon koje uzimate sudbinu u svoje ruke

Darujemo knjigu nakon koje uzimate sudbinu u svoje ruke

700
2

naslovnica knjige Uzmite sudbinu u svoje rukeUzeti sudbinu u svoje ruke, tko to nije poželio u trenucima kada se nosi s teškim posljedicama tuđih odluka. Međutim, kako to učiniti zna biti prepreka koju nije lako savladati. U upravo objavljenoj knjizi, jučer predstavljenoj u V.B.Z.-ovoj knjižari u Centru Cvjetni odgovore nudi Anđelka Subašić, eminentna je hrvatska astrologinja. O kakvom je znalcu iz psihologije i astrologije riječ govori i činjenica da savjetuje mnoge obične i poznate osobe i pomaže im da prepoznaju svoje potencijale i hrabro ih iskoriste.

Knjiga “Uzmite sudbinu u svoje ruke”  primjenjiva je u svakodnevnom životu za podizanje svijesti o sebi i svojim mogućnostima.

Josipa lisac: Gradimo osobnost, razvijajmo identitet

Dojam koji ostavlja Anđelka Subašić doista je fascinantan… Kroz kontakte i razgovore, svojim samopouzdanjem i suosjećanjem, daje nam potpunu slobodu da se usredotočimo na sebe te da na određena pitanja, ponekad, i sami pronađemo potrebne odgovore… Osvijestiti svoje vrline i mane. Graditi svoju osobnost i razvijati svoj identitet. Zar to nije filozofija života- retorički postavlja pitanje Josipa Lisac, tek jedna od onih koji stalno preispituju svijet oko sebe.

Što možemo otkriti u ovoj knjizi kojoj bismo se često mogli vraćati?  Možemo otkriti kako planeti utječu na na ključna životna razdoblja, naučiti prepoznati te utjecaje, iskoristiti ih i unatoč možda i nepovoljnim okolnostima vladati svojim životom.

Konkretnim savjetima, temeljenim na godinama praktičnog iskustva u radu s ljudima, Anđelka Subašić pomoći će svakom čitatelju da pronađe pravi savjet za sebe, koji će ga potaknuti da pozitivno razmišlja i riješi svoj problem, kažu u V.B.Z-u i pozivaju publiku da pronađe odgovore na pitanja poput:

  • Kako mogu prepoznati i iskoristiti utjecaj planeta?
  • Kako planeti utječu na ljubav i posao?
  • Kako donijeti pravilnu odluku?
  • Kada je najbolje vrijeme za novi posao?
  • Kako prevladati krizu srednjih godina?
  • Kako biti istinski sretna/an?
REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!
Online-Zagreb.hr i V.B.Z. daruju tri primjerka knjige Anđelke Subašić “Uzmite sudbinu u svoje ruke” .
Kako biste osvojili knjigu potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom sudbina_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje:
Je li knjiga objavljena ove godine?
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u, broj mobitela i adresu stanovanja.
Vaše prijave primamo do 15. lipnja kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti ime dobitnika.
Sretno! :-)
DOBITNICI
Knjigu su osvojili Andrea Bogović, Ankica Šišak i Ivan Malić. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primili su na e-mail.
Odgovor na nagradno pitanje glasi: da.

2 Komentari

Comments are closed.