Početna Nagrade Darujemo knjigu Fadila Hadžića “Crveni mozak”

Darujemo knjigu Fadila Hadžića “Crveni mozak”

0

"Crveni mozak" - Fadil HadžićAutor romana “Crveni mozak” (1997. god.) je Fadil Hadžić, nezaobilazna ličnost kulturnog svijeta Zagreba i Hrvatske u drugoj polovici 20. stoljeća, autor više od 50 kazališnih komedija, najizvođeniji suvremeni hrvatski komediograf, filmski i televizijski redatelj te scenarist. Bio je i novinar, pisac i urednik. Preminuo je nedavno, 3. siječnja u Zagrebu.

VBZ je dugi niz godina surađivao s Fadilom Hadžićem, a plod te suradnje je 8 objavljenih knjiga u od 1997. do 2009. godine – romani, komedije, antologije i književne studije te likovne monografije.

Romani poput ovog vrlo su rijetki u izdavačkoj produkciji. Djelo će osvojiti čitatelja na isti način kao što je uživao u Hašekovom “Švejku” ili u “Zlatnom teletu” Iljfa i Petrova.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i VBZ poklanjaju vam primjerak knjige Fadila Hadžića “Crveni mozak”.

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Mozak_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Koje godine je objavljena knjiga “Crveni mozak”? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 18. siječnja kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICA

Knjigu je osvojila Mirjana Kostanjevec. Čestitamo dobitnici koja je sigurno već primila informaciju o preuzimanju nagrade.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: 1997. godine.