Početna Nagrade Darujemo knjigu “Anatomija smijeha” Fadila Hadžića

Darujemo knjigu “Anatomija smijeha” Fadila Hadžića

624
0

"Anatomija smijeha" - Fadil HadžićKnjiževnik Fadil Hadžić, najizvođeniji hrvatski komediograf, osnivač kazališta “Kerempuh” i “Komedija”, napisao je “Anatomiju smijeha”, studije o fenomenu komičnog.

– Prije nego što se spusti zavjesa, želio sam svoje prisno iskustvo sa smijehom pohraniti u knjizi,- izjavio je svojevremeno Hadžić.

Nakon poznatih studija Freuda i Bergsona te drugih inozemnih autora o smijehu i smiješnome, djelo domaćeg autora dobro će doći studentima filozofije, književnosti, Akademije dramske umjetnosti i ostalim čitateljima koji žele saznati kako se proizvodi komično.

– Čudno će vam zvučati, ali smijeh je vrlo ozbiljan fenomen i zaslužuje da mu tako prilazimo,- rekao je jednom prilikom nedavno preminuli Fadil Hadžić.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i VBZ poklanjaju vam primjerak knjige Fadila Hadžića “Anatomija smijeha” .

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Smijeh_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Je li po Fadilu Hadžiću smijeh ozbijljan fenomen? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 20. siječnja kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNIK

Knjigu je osvojio Branimir Jutrović. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će e-mailom.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: Da.