Početna Nagrade Darujemo knjigu “101 zagrebački naj…”

Darujemo knjigu “101 zagrebački naj…”

587
0

naslovnica knjige "101 zagrebački naj..."Za “101 zagrebački naj…” izdavač VBZ kaže kako je vodič od neprocjenjive vrijednosti pri svakom boravku u Zagrebu, ali i knjiga o tome kako nas drugi vide. Autori su Nada Horvat i sir Michaell Bull koji s nama ne dijeli egzotični pogled stranca, nego nas bez imalo sentimentalnosti ali racionalno, upućeno i sugestivno vodi u šetnju gradom. Susrećemo se s ugostiteljskom, kulturnom i umjetničkom ponudom Zagreba. Slika – nimalo uljepšana, ali korisna i to ne samo za posjetitelje već i za nas stanovnike. Kaže se da onaj tko gleda sa strane, iz vana neke stvari bolje primijeti od nas koji smo unutra pa je “101 zagrebački naj” dobro došao i u kućnoj biblioteci.

Iako je objavljena prije dvije godine u VBZ-ovoj biblioteci Ambrozija knjiga je još uvijek aktualna.  Osim tekstualnog dijela sadrži čak 155 fotografija. U prodaji stoji 99 kuna, ali je na portalu Online-Zagreb.hr možete dobiti besplatno. Jedino što trebate je odgovoriti na nagradno pitanje, a ono glasi: Kako se zove biblioteka u kojoj je objavljena knjiga  “101 zagrebački naj…”?

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i VBZ poklanjaju vam primjerak knjige Nade Horvat i sir Michaella Bulla “101 zagrebački naj” .

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom  Naj_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Kako se zove biblioteka u kojoj je objavljena knjiga  “101 zagrebački naj…”? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 12. srpnja kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! :-)