Početna Moj Zagreb Novosti Dani Pešče 2014.

Dani Pešče 2014.

936
0

Foto: PRESSS ponosom i veseljem najavljujemo Dane Pešče 2014., kulturno-zabavnu manifestaciju koja službeno započela u subotu, 31. svibnja, a nastavlja se danas, 2. lipnja otvornjem izložbe završnih radova Likovnog studija u Galeriji Kristofor Stanković u 19 sati i trajati će sve do do subote 07. lipnja.

Održati će se u, i ispred Kulturnog centra Peščenica/kazališta KNAP, Ivanićgradska 41a, te u gradskim knjižnicama Peščenice, knjižnici S.S. Kranjčević (Zapoljska 1) i I. B. Mažuranić (Laurenčićeva 8). Sedmu godinu za redom, manifestacija će pokušati predstaviti sav kreativni potencijal ove zagrebačke četvrti, a s ciljem senzibilizacije stanovnika kvarta prema kulturi, glazbi, plesu i umjetnosti uopće.

Nakon izložbe program se od utorka nastavlja u KCP-u. Posjetitelji će moći sudjelovati na besplatnim radionicama Fado iza kulisa i Zvukoterapija, poslušati odlične koncerte grupe Primavara i Hot club Zagreb, pogledati performanse i besplatne predstave naših dramskih grupa (Babilonska mašina – Matija Kezele, 4.06.) i teatra Gaudeamus – (Gloria – Rebecca Agić, 6.06.) kao i predstavu Femme Fadal – San o Amáliji Rodrigues u slikama kazališta sjena, Morana Dolenc, 7.06.

Sigurni smo da će svatko pronaći nešto po svom ukusu u ovom raznovrsnom programu u KCP-u i u knjižnicama.