Početna ZG vodič Trgovine, usluge DANI JAGODA: Specijalni popusti u centru Cvjetni

DANI JAGODA: Specijalni popusti u centru Cvjetni

670
0

jagode, ilustracijaUsporedno s trinaestom za redom manifestacijom Dani zagrebačkih jagoda, u trgovačkom centru Cvjetni, u razdoblju od 26. svibnja do 2. lipnja, po prvi puta održat će se Tjedan jagoda tijekom kojega će članovi Udruge proizvođača jagoda Zagrebačke županije Jagodni prsten posjetiteljima Cvjetnog ponuditi najkvalitetnije domaće jagode iz Zagrebačke županije.

Posebna ponuda tijekom Tjedna jagoda u Cvjetnom, održat će se u petak i subotu, 27. i 28. svibnja, od 11 do 15 sati, kada će građani, na svim razinama centra Cvjetni osim domaćih zagrebački jagoda imati priliku besplatno degustirati domaće zagrebačke jagode i razne delicije te zdrave shakeove od jagoda za što je osigurano 100 kilograma najfinijih domaćih jagoda. Delicije će za građane na razini -1 centra Cvjetni pripremati Dark Mint Pleasure Bar vlasnika poznatog istarskog ugostitelja Alena Macinića.

Kako bi tjedan zaista obilježili jagodama partneri manifestacije Konzum i DM za posjetitelje Cvjetnog pripremili su posebna iznenađenja. Konzum će u poslovnici centra Cvjetni odobriti popuste od 10 do 20 posto na sve čokolade i „Volim najbolje“ džem s okusom jagode, dok će za najveće ljubitelje jagoda tijekom ovoga vikenda od 11 do 15 sati, ispred svoje poslovnice prodavati i sadnice jagoda po posebnoj akcijskoj cijeni.

DM će za posjetitelje centra organizirati posebne degustacije zdravih namaza od jagoda, a za kupovinu tri Alnatura proizvoda tijekom petka i subote, u sklopu Tjedna jagoda u Cvjetnom kao poklon dijelit će Alnatura pregaču.