Početna Događanja Dani filma i zabave ponovo razveselili najmlađe i njihove roditelje

  Dani filma i zabave ponovo razveselili najmlađe i njihove roditelje

  Protekli produženi vikend bio je u znaku ovogodišnjeg CineStar Dječjeg festivala koji već petu godinu zaredom uspješno slavi dječji film te razvija ljubav djece prema filmu. Ovogodišnji Dječji Festival nisu propustili brojni poznati zajedno sa svojim mališanima. U CineStaru Novi Zagreb Avenue mall u najnovijem kino hitu, filmu ‘Kuća magičnog sata’ te animiranoj pustolovini ‘Stopalići’ uživali su Branka Krstulović, Kristina Bradač, Ana Miščević, Ana Strizić te Mirjana Mikulec, dok su u CineStar 4DX Mall of Split u Dječjem festivalu uživale Anamarija Asanović i Ana Čagalj.

  Najveće oduševljenje malih Splićanki i Splićana bilo je u subotu za vrijeme parade filmskih crtanih likova, koja je po prvi puta održana u Splitu. U CineStar kinima mališani su se zabavili uz edukativne i kreativne radionice CineStar partnera Kraš, Margo, Chupa Chups, Pez, Franck, Milsing, Kiddo i Jana.

  Vrhunac festivala bio je u subotu u Zagrebu, te u nedjelju u Splitu kada je nastupio jedan od najpoznatijih YouTubera  iz regije – Dex Rock, koji je sa svojim ‘DexRock vs RockFam show’ izazvao opće oduševljenje mnogobrojnih obožavatelja koji su se prvo više od sat vremena družili sa svojom omiljenom YouTube zvijezdom u lobbyju kina, da bi potom oduševio punu kino dvoranu. Organizatori za sljedeću godinu najavljuju još bogatiji program te ćemo zasigurno uživati u još više dječjih osmijeha.

  Odgovori

  Please enter your comment!
  Please enter your name here