Početna Vijesti Kultura Dani Dubrave od 13. do 24. lipnja

Dani Dubrave od 13. do 24. lipnja

1111
1

Kulturno – zabavni program Dani Dubrave, sa mnoštvom zabavnih, kulturnih i športsko – rekreativnih događanja, održavaju se na različitim lokacijama Gornje i Donje Dubrave sve do 24. lipnja.

Dani Dubrave po prvi puta organizirani su 2005. godine. Nakon godina zaista uspješne realizacije, može sa sa sigurnošću ustvrditi da se postavljeni ciljevi manifestacije u potpunosti ostvaruju. Osnovni je oživjeti Dubravu i objediniti, uskladiti i iskoristiti svekolike joj potencijale za promicanje kulture kreativnog korištenja slobodnog vremena, suživota i tolerancije njenih žitelja te unapređenja kvalitete življenja i prepoznavanja Dubrave kao kvarta u kojem je poželjno živjeti i raditi.

S Danima Dubrave promiče se kultura tolerancije i demokracije i ostvaruju se zajednički programi kulture u malim zajednicama.

Program manifestacije Dani Dubrave koncipiran je da objedini sve sadržaje koje Dubrava pruža iz aspekta kulturno-povijesne, prirodne i narodne baštine sportskih sadržaja te ljudskih potencijala.

Programom, koji će trajati od 13. do 24. lipnja, obuhvaćeno je 14 kulturno-zabavnih i 18 športsko-rekreativnih događanja organiziranih na  različitim lokacijama na području gradskih četvrti Gornja i Donja Dubrava. Dani Dubrave se ostvaruju u suradnji s više od 50 ustanova, klubova, udruga i gospodarskih tvrtki iz Dubrave i grada Zagreba, a sastoje se od 27 događanja i 150 sati programa, koje posjećuje više od 30.000 posjetitelja svih dobnih skupina.

Program potražite na internet stranici Narodnog sveučilišta Dubrava.

1 Komentar

Comments are closed.