Početna Moj Zagreb Novosti Dan otvorenih vrata Crvenog križa Zagreb

Dan otvorenih vrata Crvenog križa Zagreb

Spread the love

Foto: ShutterstockCrveni križ obilježava 135 godina postojanja i rada te 60 godina rada na programu organiziranja građana u akcije darivanja krvi.

U petak, 14. lipnja Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb otvara svoja vrata svim građankama i građanima Grada Zagreba koji se žele upoznati sa njegovim programima i aktivnostima.

Programe i aktivnosti predstavljat će volonteri koji već niz godina svoje slobodno vrijeme provode koristeći svoje znanje i vještine s ciljem pomaganja drugima, te će djelatnici odgovarati na sva pitana zainteresiranih i dijeliti informacije o radu i zadaćama Crvenog križa.

Isto tako, zainteresirani će od 8 do 11 sati moći darovati krv.

U petak, 14. lipnja, u 10,00 sati, u prostorijama Crvenog križa, Ilica 223,  gradonačelnik Milan Bandić obratit će se okupljenima na Danu otvorenih vrata Crvenog križa Zagreb, te obići prezentacijske punktove.

Ove godine Crveni križ obilježava dvije velike obljetnice: 135 godina postojanja i rada, te 60 godina rada na programu organiziranja građana u akcije darivanja krvi.

Dan otvorenih vrata zamišljen je kao poziv građanima da se upoznaju s programima koje Crveni križ provodi, a s ciljem da se uključe u njihovo provođenje bilo kao volonteri ili korisnici usluga.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here