Početna Moj Zagreb Novosti Dan nakon izbora: Bandić sastavlja novu kadrovsku križaljku!

Dan nakon izbora: Bandić sastavlja novu kadrovsku križaljku!

Spread the love

Na čelo Holdinga vraća se Slobodan Ljubičić. Svoje mjesto u podjeli fotelja naći će i Ante Samodol (član Uprave Holdinga zaduženog za financije), Ana Stavljenić-Rukavina (nova predsjednica Zagrebačke skupštine) i Sandra Švaljek, dogradonačelnica ali i nova predsjednica Skupštine Holdinga.

Iako je SDP sa koalicijskim partnerima trijumfirao u Splitu, Osijeku, Rijeci ti uspjesi teško mogu isprati gorčinu poraza u Zagrebu gdje je Milan Bandić, jednostavnim rječnikom rečeno, doslovce pomeo protukandidata Rajka Ostojića. Usto, ne treba smetnuti s uma, SDP više nema većinu niti u Gradskoj skupštini.

“Ovo je sve plod trinaestogodišnjeg služenja Zagrepčanima. Kako god drugi zvali ovu pobjedu, fućka mi se za to. Znate što je pobijedilo? Čovjekoljublje, zagreboljublje i domoljublje”, poručio je slavodobitno stari-novi gradonačelnik u pobjedničkom govoru u izbornom stožeru na Bundeku.

Prema najavama Jutarnjeg lista, Milan Bandić već ima složenu kadrovsku križaljku. Tako na čelo Holdinga vraća Slobodana Ljubičića. Svoje mjesto u podjeli fotelja naći će i Ante Samodol (član Uprave Holdinga zaduženog za financije), Ana Stavljenić-Rukavina (nova predsjednica Zagrebačke skupštine) i Sandra Švaljek, dogradonačelnica ali i nova predsjednica Skupštine Holdinga.

Više pročitajte na profitiraj.hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here