Početna Izbor Daj mi dobar razlog da se vjenčamo ili idemo spavati

Daj mi dobar razlog da se vjenčamo ili idemo spavati

142
0

Sean i Amy su tipičan mladi par koji živi zajedno. Rade, vole se i imaju zajedničke ciljeve u životu. Manje-više. Nakon gotovo tri godine veze Amy se želi udati, ali Sean ne vjeruje u instituciju braka. Igra počinje! Večeras će razriješiti pitanje braka jednom zauvijek. Oboje vade svoje najjače adute i skidaju rukavice. Sean će je pokušati odgovoriti. Amy će ga pokušati nagovoriti.

Hoće li prekinuti? Hoće li nastaviti kao do sada?

Ili će prošetati do oltara? Bračni (s)provod idealna je predstava za sve koji su ikad bili u braku, koji će biti u braku, koji se žele vjenčati, ili ne žele, koji su razmišljali trebaju li se vjenčati, kojima su govorili da se trebaju vjenčati, koji znaju nekoga tko je u braku, ili nekoga tko se želi vjenčati, ili je bio u braku, ili bi se trebao vjenčati, ili znaju nekoga tko se ne bi trebao vjenčati, za svakoga tko ima roditelje koji su u braku, roditelje koji su bili u braku, roditelje koji ne bi trebali biti u braku i za sve ostale.

14.02. za Valentinovo provedite romantičnu večer uz ovaj simpatičan par. Očekuje vas dobar provod uz Lanu Blaće i Stipu Kostanića.

Rezervacije karata na www.mala-scena.hr i [email protected]