Početna Izbor ComfyCush proglašene su najudobnijim Vans tenisicama ikada

ComfyCush proglašene su najudobnijim Vans tenisicama ikada

406
0

Jeste li se ikada pripremali za putovanje i razmišljali u kojim tenisicama ćete putovati, da izgledaju odlično, ali da su i udobne za višesatno hodanje? Kultni brand Vans, stalno osluškujući nadolazeće trendove, ali i potrebe svojih kupaca, upravo je predstavio tenisice koje će svako putovanje ili hodanje pretvoriti u ono ”po oblacima”.

Proglašene kao najudobnije Vans tenisice ikada, predstavljene su ComfyCush s novim mekšim jastučićem i pjenom. Svaka tenisica sadrži novu tehnologiju za poboljšanje prianjanja i osjećaja stabilnosti, dodatne podrške stopala i oblikovanu konstrukciju pjene i gume, koja čini ovaj model tenisica najlakšim i najudobnijim do sada.

Svoje omiljene ComfyCush modele, kao što su Era, Authentic i Slip-On, možete pronaći u ShoeBeDo dućanima ili na klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com, gdje su stigle u proljetnim žuto-plavo-bijelo-roza kombinacijama, zadržavši i dalje svoj kultni i prepoznatljivi izgled. Ako se zaljubite u njih, jedno je sigurno – ovoga puta neće vam biti samo glava ”u oblacima”.

Foto: ShoeBeDo