Početna Vijesti Zanimljivosti ”Čiribu čiriba i vesela zanimanja” s Lukom Vidovićem

”Čiribu čiriba i vesela zanimanja” s Lukom Vidovićem

Naš najpopularniji iluzionist Luka Vidović i Menart Kids predstavit će vam 23. veljače novi interaktivni program za djecu ”Čiribu čiriba i vesela zanimanja”!

Druženje  s vrckastim rakunom Pierrom i Lukom Vidovićem održat će se u KIC-u (Kulturno informativnom centru), Preradovićeva 5/1, a ovog će im se puta pridružiti Hrvoje Starčević – poznati zagrebački stomatolog koji će zajedno s Lukom djeci izmamiti osmijeh te ih upoznati sa svojim zanimanjem. Roditelji, dobrodošli ste ako se zaista požele odmoriti i opustiti – vi to ionako zaslužujete.

Nakon predstave ”Cijeli svijet je pozornica” u suradnji s plesnim prvacima Atomic Dance Factory  koja je oduševila brojnu publiku, Luka Vidović i Menart Kids odlučili su pokrenuti novi zabavno – edukativni program u centru Zagreba. Prema riječima Luke Vidovića, ”Čiribu Čiriba i vesela zanimanja” naziv je koji se dogodio spontano jer je ideja bila povezati trikove i vrhunske profesionalce te sve zajedno približiti djeci kroz smijeh i interakciju!

Roditelji, dosta vam je svijeta odraslih? Dođite i odmorite od svakodnevice uz vaše dijete. ”Odlučili smo pokrenuti ovaj obrazovno-zabavni projekt kojim ćemo jednom mjesečno promicati glumačke i iluzionističke vještine, ali i zanimanja o kojima će djeca sve moći saznati iz prve ruke. Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju poklončići, smijeh, sudjelovanje u trikovima iz ”Lukine čarobne kutije” te veselje kojim će započeti vikend!“ – poručio je Luka. Druženju s djecom pridružit će se i vjerni Lukin prijatelj – nestašni rakun Pierre koji će zubaru odmah pokazati svoj veseli osmijeh, za razliku od mnoge djece koja ga skrivaju pri odlasku zubaru.

Prvi gost u subotu 23. veljače je Hrvoje Starčević, poznati zagrebački stomatolog.

U društvu Pierra i Luke, svojim poučnim i interesantnim predavanjem pokušat će vama i vašim najmlađima posjet zubaru učiniti manje ”stresnim”.

Predstava će se održavati jednom mjesečno na istom mjestu, a sljedeće druženje s novim gostom zakazano je za 16. ožujka.

Za vrijeme dječjeg putovanja u svijet iluzije – odrasli se mogu družiti u kafiću KIC-a.

Prva predstava održat će se 23. veljače u 11 sati, a pošto je u prodaji samo 70 mjesta, ulaznice kupite ili rezervirajte što prije na [email protected]!

Ulaznice su u prodaji u KIC-u od 15. veljače po simboličnoj cijeni od 15 kuna, svakim danom od 9 do 16 sati.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here