Početna Izbor Brzi krediti uz Matchbanker olakšavaju blagdanske kupnje

Brzi krediti uz Matchbanker olakšavaju blagdanske kupnje

530
0

Uz približavanje Božića i Nove godine počinjemo razmišljati o novčanim problemima. Pokloni za najbliže, svečane večere te proslave mogu poprilično opteretiti vaš proračun, s obzirom da se događaju u bliskom vremenskom periodu.

Ako ste već razmišljali o uzimanju manje pozajmice koja bi vam pomogla u preživljavanju prosinca, imate sreće. Predstavljamo vam Matchbanker, novu platformu na kojoj možete usporediti opcije kredita i pozajmica – besplatno!

Matchbanker je osmišljen kao vaš financijski savjetnik, tako da na njegovim stranicama možete pronaći opširne savjete za bolju štednju, izradu proračuna i posuđivanje novca. Uz ovu inovativnu platformu ne morate ići od banke do banke i provjeravati njihove uvjete – sve što trebate učiniti je udobno se smjestiti ispred vašeg računala i provjeriti opcije financiranja online!

Naravno, možete istu stvar napraviti i putem mobilnog telefona, bilo gdje i bilo kada.

Nije ni čudo da nam ova platforma stiže iz Danske, zemlje poznate po poslovnim rješenjima koja uistinu olakšavaju živote korisnicima.

Što su brzi krediti

Brzi krediti uz Matchbanker vam omogućavaju najbrže moguće financiranje. Ukoliko imate svu papirologiju pri ruci, od same prijave do isplate na vaš račun može proći svega nekoliko minuta! Naravno, ovo ovisi o vremenu vaše prijave i brzini bankovnog transfera. Za najbržu moguću isplatu savjetujemo da se prijavite kroz jutro radnog dana.

Još jedan faktor o kojem brzina isplate ovisi je vaša kreditna sposobnost. Ona određuje vašu vjerodostojnost u očima zajmodavca, koliki rizik predstavljate i kolike kamatne stope možete ostvariti. Ukoliko nemate povijest dugovanja i blokada, imate redovna primanja i osobu koja jamči za vas – bez problema ćete dobiti odobrenje i isplatu u samo nekoliko minuta.

Kako odlučiti o najboljoj ponudi

Na Matchbankerovim stranicama ćete pronaći popis online zajmodavaca dostupnih na hrvatskom tržištu. Vidjet ćete pregledno prikazane ponude, uz navedene sve uvjete za odobrenje. Popis možete filtrirati ovisno o tome koliki iznos želite posuditi i na koliko dugo. Obično možete zaključiti koja ponuda je najpovoljnija usporedbom efektivne kamatne stope kredita (EKS), što je niža, kredit je povoljniji.

Trenutno na Matchbankeru postoje ponude brzih kredita i pozajmica bez kamata – one dostupne su za iznose do 4.000 kn i rokove otplate do 30 dana. Ovi kratkoročni krediti su idealna opcija za rješavanje nagomilanih blagdanskih troškova, jer ćete već sljedećom plaćom moći otplatiti kredit. Za veće troškove svakako preporučamo kredite s dužim rokovima otplate, jer neće previše opteretiti vaš proračun.

Drugi načini za uštedu

Naravno, krediti nisu idealna opcija. Idealno bi bilo kada bismo svi imali dovoljno ušteđevine za blagdanske troškove i ne bi trebali ulaziti u Novu godinu s dugovima.

Nažalost, nije uvijek tako. Brzi krediti su trenutna rješenja za financijske teškoće, a štednja je vrlo dugotrajan proces. Počnite štedjeti za budućnost već danas, tako da se sljedeće godine ne nađete u sličnoj situaciji!

Evo nekoliko načina za štednju koje možete koristiti u Novoj godini:

  • Otkažite sve pretplate bez kojih možete živjeti – televizijske programe, online platforme, novine i časopise, članstva u teretani i ostalim mjestima. Pronađite jeftinije ili besplatne alternative i promatrajte kako se vaša kasica puni.
  • Razmotrite možete li prodati neke od stvari koje vam nisu nužne – raščistite podrum ili garažu, odvojite namještaj ili odjeću na kojima biste mogli dobro zaraditi i uživajte u neočekivanom novcu i slobodnom prostoru.
  • Kupujte pametnije – ne obavljajte tjedni shopping bez popisa za kupnju, ovo će vas držati usredotočenima na ono što zaista trebate. Pregledavajte kataloge sa sniženjima i uvijek tražite alternative skupim proizvodima. Ne zaboravite se učlaniti u klubove vjernosti trgovina koje često posjećujete.