Početna Događanja Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i...

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

269
0

Bolt, vodeća europska platforma za prijevoz na zahtjev, uveo je dvije nove usluge – Bolt for Business, portal koji omogućava tvrtkama da upravljaju i plaćaju sve svoje poslovne vožnje te uslugu Comfort koja privatnim i poslovnim korisnicima nudi udobnije vožnje u prostranijim osobnim automobilima.

Svi korisnici Bolta koji imaju potrebu za još ugodnijim putovanjem i više prostora za sebe, suputnike te prtljagu, mogu prilikom upisivanja odredišta u aplikaciji odabrati novu opciju Comfort. Nakon odabira opcije, aplikacija traži vozača u izabranoj kategoriji, odnosno veće vozilo koje odgovara standardima opcije Comfort te ga upućuje na lokaciju korisnika.

Na temu druge nove usluge, Bolt for Business, direktor Bolta u Hrvatskoj izjavio je: „Sve veći broj vožnji Boltom su poslovne prirode, bio to prijevoz do posla, na hitni sastanak ili do zračne luke. Većini tvrtki je još nužan račun za vožnju svojih zaposlenika kako bi mogli izvršiti povrat putnog troška. Bolt for Business pomaže tvrtkama uštedjeti vrijeme i novac na pojedinačnim izvještajima o troškovima te pripadajuću papirologiju. Umjeto da zaposlenici prikupljaju i predaju zasebne račune za vožnje, korisnici portala Bolt for Business će imati sve informacije o poslovnim Bolt vožnjama na jednoj lokaciji bez ulaganja dodatnog truda. Plaćanja vožnji su također puno lakša – umjesto izvršavanja povrata svakom pojedinačnom zaposleniku, plaćate jednom mjesečno korporativnom karticom ili bankovnom uplatom.”

Na novom portalu Bolt for Business, administratori u tvrtki mogu postaviti opća pravila kako bi kontrolirali tko sve može koristiti uslugu prijevoza te kada, čime se olakšava budžetiranje te se dobiva jasan uvid u potrošnju na prijevoz unutar tvrtke. Platforma omogućuje administratorima postavljanje i prilagođavanje dopuštenog iznosa za potrošnju na vožnje te ukupnog broja vožnji koje zaposlenik ima na raspolaganju. Ujedno je moguće zahtjevati da zaposlenik unese razlog svog putovanja prije početka vožnje. Platformu je moguće koristiti na računalima i mobilnim uređajima.

Bolt for Business je dostupan u preko 25 tržišta diljem Europe i Afrike, a tvrtke se mogu prijaviti na https://business.bolt.eu.