Početna Video Bolja verzija sebe

Bolja verzija sebe

1836
0

Reebok, svjetski fitness lider, u najnovijoj kampanji „BE MORE HUMAN“ donosi ciklus inspirativnih i snažnih filmskih uradaka koji slave ljudsku mentalnu i fizičku povezanost.

Svi filmovi prikazuju značenje fizičke aktivnosti i napornog rada, a sve u cilju što zadovoljnijeg i aktivnijeg stila života. Nastavljajući svoju misiju, Reebok nastoji promijeniti svijest i percepciju te doživljaj samog fitnessa. Ovo je novi razvojni put „BE MORE HUMAN“ filozofije čiji je glavni motiv inspirirati i ohrabriti ljude kako bi postali boljom verzijom sebe, u mentalnom i fizičkom smislu.

Prvi u nizu, film je naziva „RUKE“. Inspirativan i pun simbolizma, kroz različite životne situacije govori o ljudskim pogreškama i bitkama zapisanima u našim ožiljcima i žuljevima. Prikazuje snagu svih onih koji, svakodnevno, pomiču granice izdržljivosti svoga tijela, s fokusom na ruke pune ozljeda koje su itekako vrijedne divljenja.

„MAMA“ je druga emotivna i dirljiva priča o bliskost majke i kćeri. U trenutku kada djevojčica ulazi u majčinu garderobu i isprobava njezine cipele s visokom potpeticom, pronalazi stare Reebok Nano tenisice.

Ona otkriva drugu stranu svoje majke. Tada započinje njeno divljenje i fasciniranost svojom majkom. Umjesto igranja s visokim potpeticama, djevojčica isprobava majčine tenisice u kojima otkriva jedan posve drugi, snažniji svijet.

Posljednji filmski uradak pod nazivom „SLIDE“ donosi priču o čovjeku čiji život ide nizbrdo. Želeći promjenu, on otkriva strasti trčanja i tako ponovo gradi vlastiti život.

U trčanju pronalazi svrhu i zadovoljstvo, jer ga svaki novi korak čini boljim a svaka modrica i suza hrabrijim.

Osnovna misao i poruka kratkih video uradaka jest da trening ne mijenja samo tijelo, već i osobu. Kroz trening postajemo hrabriji, brižniji, bliskiji s drugim ljudima te postajemo boljom verzijom sebe.