Početna Lifestyle Body&Mind Studio Zagreb od sada u novom prostoru

Body&Mind Studio Zagreb od sada u novom prostoru

Body&Mind Studio

Body&Mind Studio, ovlašteni edukacijski centar za izobrazbu trenera i vodeći regionalni studio za mindbody tehnike, otvorio je jučer vrata novouređenog prostora u Zagrebu, u Vukovićevoj 11.

Vlasnicima studija Mireli Anić i Igoru Blažinčiću, na svečanom otvorenju pridružili su se i Matteo Cetinski, glumice Nataša Dangubić, Iva Mihalić, Ana Begić, Daria Lorenci, Vanda Winter, mladi nogometaši NK Dinamo te brojni drugi uzvanici.

Svojim se konceptom rada i interijerom razlikuje od svega postojećeg na tržištu. Uređenje novog studija potpisuje Matteo Cetinski, koji je svojim dizajnom učinio Body&Mind Studio najatraktivnijim mjestom za treninge u regiji.  Prekrasni i prozračni interijer novog prostora ispunjen je toplom energijom i sinergijom cijelog Body&Mind tima.

B&M Studio kreiran je za ljubitelje kretanja, zdravog života, pozitivne energije i veselja. U njemu se već skoro 12 godina, pod vodstvom visoko educiranih trenera, održavaju programi rekreacije, rehabilitacije, kondicijske pripreme i edukacije. Prepoznatljiv je po visokim standardima rada, profesionalnosti, personalizaciji, kreativnosti i strasti.

Studio za rekreaciju i rehabilitaciju

Body & Mind Studio otvorio je svoje dvije franšize, u Splitu i u Beogradu, te kao takav zauzima važno mjesto na tržištu kao hrvatski brand prodan i prepoznat van granica države, što će potvrditi i nove franšize koje su u pripremi.

Body & Mind Studio nudi rekreacijske i rehabilitacijske programe STOTT PILATES-a na podlogama i mašinama, Yoge i PROGRESSIVE funkcionalnog kondicijskog programa, namijenjenih pripadnicima oba spola, neovisno o stupnju kondicije. Treninzi se održavaju na hrvatskom i engleskom jeziku, u malim trenažnim skupinama, a studio radi i vikendom.

Body_and_Mind_Studio
Novouređeni prostor nalazi se u Vukovićevoj 11

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here