Početna Koncerti Bliži se spektakularna proslava Prljavog kazališta na Šalati

Bliži se spektakularna proslava Prljavog kazališta na Šalati

Prljavo kazalište na Šalati
Spread the love

Prošlo je 25 godina otkako je Prljavo Kazalište na vrhuncu turneje na tadašnjem Trgu Republike zaustavilo zemlju i sišlo. Malo tko od tisuća i tisuća prisutnih je tada bio svjestan situacije i činjenice da prisustvuje jednom od najznačajnijih glazbenih događaja na ovim prostorima.

Generacijski fenomen – neuništivi bend i njihova vjerna publika, koja baš kao nekada na Trgu i danas s vlastitom djecom pohodi koncerte omiljenog benda vjerno se okupljajući oko imena Prljavo Kazalište, zajednički će obilježiti povijesni trenutak kada je “ekipa iz Dubrave” spektakularnim nastupom postala dijelom nečeg bitnijeg i znatno većeg od samoprozvane “Republike” s ruba Zagreba.

Obljetnica na Šalati

Razlike između skorog jubilarnog koncerta na Šalati i legendarnog okupljanja na Trgu su ugodno premostive: bend je životno iskusniji, bina je veća, zvuk glasniji, a boje su intenzivnije nego ikada. Prljavci su u fenomenalnoj formi i uigranom sastavu te su nam spremni prirediti još jedan spektakl za pamćenje kao savršen početak velike Pantastic turneje. Zagreb nas ponovno zove, ovaj put na Šalatu ispod proljetnog zagrebačkog neba – da prepričamo koju staru kvartovsku dogodovštinu i doživimo koju novu.

Ulaznice za ovu koncertnu poslasticu dostupne su putem sustava Ulaznice.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od 50kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, po cijeni od 70 kuna.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here