Početna Vijesti Kultura Besplatno masiranje na Trgu

Besplatno masiranje na Trgu

737
0

Udruga masera i ljubitelja masaže – Slobodni maseri sutra će vam pokazati kako se možete osloboditi stresa. Nezaposlenost, mala primanja, otplate kredita i još puno toga  svakodnevno povećavaju naš stres. Masažom, tvrde ljubitelji ove vještine, možemo se opustiti i pridonijeti našem zdravlju.

Akcija je pokrenuta kao dio šire kampanje kojom se obilježava svjetski dan zdravlja. Pod motom „1000 gradova – 1000 života„ organizirat će se  događanja u 1000 gradova diljem svijeta na otvorenom prostoru, na ulicama, trgovima, u parkovima… a građani su pozvani da se odazovu u što većem broju

Slobodni maseri bit će u akciji od 12 sati do 16 sati na Trgu bana Josipa Jelačića, a masiranje će ponoviti i 11. travnja na Zrinjevcu. Besplatno će demonstrirati antistresnu masažu na stolici, kažu jednu od najboljih.

Ni ovoga puta nećemo ostati uskraćeni za poznata lica hrvatske javne scene. Na Trgu će se izmasirati: Željka Antunović, Severina, Mario Valentić, Mirna Maras, Damir Hoyka, Vlado Kalember, Ana Rucner, Ivica Propadalo, Matija Vujica, Sonja Šarunić, Nenad Hervatin, Mario Sedmak, Karmela Vukov Colić, Tina Katanić, Marina Tomašević, Neno Pavinčić i Antonela Malis. Dolazak su najavili predsjednik države Ivo Josipović i gradonačelnik Milan Bandić te još mnoga poznata lica koja masažom olakšavaju svakodnevni život.