Početna Moj Zagreb Novosti Besplatne kino projekcije na otvorenom

Besplatne kino projekcije na otvorenom

1413
0

Foto: PRESSNajpoznatije Open air Kino u Zagrebu ponovno se vraća u vaše omiljene parkove, a sve što vam je potrebno je ekipa i dekica jer dobra zabava je zajamčena.

I ove godine za ljubitelje filma pripremljen je dobar provod uz besplatne kino projekcije na otvorenom.

Ovog četvrtka, 06. lipnja otvara se najpoznatije Open air Kino u gradu.

Nakon što zbog loših vremenskih (ne)prilika organizatori nisu bili u mogućnosti održati prvi vikend SCREEN on the GREENa, planirani program prebačen je na nove termine četvrkom. Tako vas, sljedeća dva tjedna od četvrtka do nedjelje očekuje puno zabave, glazbe i dobrih filmova. Nastupi zagrebačkih bendova, kratkometražni filmovi domaće produkacije te dugometražni animirani i igrani filmovi svjetske kinematografije garantiraju dobar provod i večeri koje ćete pamtiti.

Na tri već poznate lokacije – Trgu dr. Franje Tuđmana, Parku Maksimir i Jarunu posjetitelji će moći uživati u live svirkama bendova već od 19 sati, nakon čega slijede filmske projekcije s početkom u 21 sat. Cjelokupan program je besplatan, a svi posjetitelji će se moći okrijepiti pićem i kokicama.

screen-on-the-green

Sve dodatne informacije i aktualne novosti možete saznati na službenom webu www.screen.com.hr ili facebook stranicama „SCREEN on the GREEN“.

Sve što vam treba je ekipa, dekice i kokice! Dođite i uživajte uz nastupe bendova i filmove pod zvijezdama…