Početna Izbor Belgijski trio Triggerfinger ponovno u Tvornici kulture

Belgijski trio Triggerfinger ponovno u Tvornici kulture

Spread the love

Prema brojnim izvorima iz zagrebačkih “rock kuloara”, belgijski trio Triggerfinger u studenom je u Malom pogonu Tvornice kulture izveo jedan od najboljih koncerata u Hrvatskoj prošle godine. Drugog dana srpnja ove godine vratit će se na “mjesto zločina”, ovog puta u Veliki pogon.

“Triggerfinger su razjarena rock zvijer koja hipnotizira svim ‘okidačima’ i prokušanim rock ‘ritualima’. Potpuno frenetični i nestvarni dok svojim ‘bluesom’ kao da prizivaju demone i publiku vode od euforije do potpune skoncentriranosti na slušanje u tišini u trenucima kad je Block uslijed tog scenskog egzorcizma odlučio pjevati bez mikrofona” – zapisao je u godišnjoj rekapitulaciji Zoran Stajčić, su-osnivač portala Ravnododna.com.

Tako će ovog puta basist Paul Van Bruystegem, bubnjar Mario Goossens te pjevač i gitarist, karizmtični Ruben Block u Velikom pogonu dobiti puno više prostora za razmahati se i zagrebačkoj publici još jednom predstaviti najbolje sa četiri dosadašnja albuma.

Prošli nastup bio je posvećen svježe objavljenom “By Absence of the Sun”, ali bend nije propustio prošetati niti kroz prošla tri albuma s kojih su odsvirali najveće hitove My Baby’s Got A Gun, Let It Ride, Cherry, Halfway Town, Is It, On My Knees i Camaro. Nije izostala niti obrada I Follow Rivers, ali ovi bučni rockeri u finim odijelima prije svega su pokazali da u rukama imaju puno aduta za velike pozornice.

Ulaznice u pretprodaji iznose 60 kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop te www.entrio.hr

Triggerfinger u Tvornici kulture

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here