Početna Moj Zagreb Novosti Bandić: Vidimo se u ponedjeljak

Bandić: Vidimo se u ponedjeljak [Video]

Spread the love

Foto: MMrezaNakon što su do 20 sati prebrojani glasovi s nešto više od deset posto biračkih mjesta, podaci ”govore” u prilog Milanu Bandiću, kojemu su Zagrepčani još jednom ukazali četverogodišnje povjerenje za vođenje grada.

Prema dosadašnjim rezultatima, prikupljenim do 20 sati, Bandić je osvojio 60,65 posto glasova, dok je Ostojić skupio 35,8 posto glasova.

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Milan Bandić glasovao je na biračkom mjestu 156 Pešćenica, a kandidat koalicije SDP-HNS-HSU-Zeleni Rajko Ostojić prilikom glasovanja u drugom izbornom krugu za zagrebačkog gradonačelnika, izrazio je uvjerenje da će odaziv birača biti bolji no što je bio u prvom krugu.

Aktualni gradonačelnik siguran je u svoj ponovni izbor. Kampanju protukandidata nije htio komentirati, rekavši samo kako nije siguran hoće li neki od njih imati snage pogledati mu u oči idućih dana.

Bandić se zahvalio Zagrepčankama i Zagrepčanima na dosada pruženoj podršci, za podršku iskazanu u prvom krugu izbora te za podršku u sljedeće četiri godine.

[infopunkt 6726 2]

”Vidimo se u ponedjeljak”, kazao je Bandić te prokomentirao kampanju, naglašavajući kako nije siguran hoće li mu neki imati snage pogledati u oči idućih dana.

[infopunkt 6726 3]

”Izbori su praznik demokracije, ali izbori su i radni dan demokracije, dakle dan kada odlučujemo u ovom slučaju o gradu Zagrebu ili o nekoj županiji, o našoj budućnosti, budućnosti nas, i naše djece u sljedeće četiri godine”, još jednom je podsjetio Ostojić.

Izražavajući uvjerenje kako će odaziv birača biti veći nego što je to bilo u prije dva tjedna, kazao je: ”Moja kampanja nije bila negativna , to je bila kampanja činjenica”, ujedno komentirajući svoju kampanju u kojoj je nerijetko prozivao Bandića.

Kampanju ”druge strane” također je ocjenio korektnom, zamjerajući jedino činjenicu da nije bilo sučeljavanja s protukandidatom Milanom Bandićem, dodajući: ”Nažalost, nije bilo demokarcije”.

[infopunkt 6730 3]

2 Komentari

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here