Početna Moj Zagreb Novosti Bandić: Neću se kesiti s plakata!

Bandić: Neću se kesiti s plakata! [Video]

765
0

Aktualni zagrebački gradonačelnik najavio je mini kampanju za novi mandat šefa metropole.

”Gradonačelnik će sa svojim suradnicima do zadnjeg dana raditi svoj posao, stogo vodeći računa i odvajajući kampanju od dnevnog posla”, rekao je gradonačelnik i dodao: ”To je poruka mojim najvjernijim, jedinim istinskim i pravim partnerima, Zagrepčankama i Zagrepčanima”.

Bandić je najavio da će cijelu kampanju raditi kao gradonačelnik, s tim da će se nakon radnog vremena  – od 16 do 22 sata, družiti s građanima.

[infopunkt 6551 2]

Na uglu nove Branimirove ulice i Zavrtnice najavio je svoju mini kampanju za novi mandat gradonačelničke pozicije glavnog grada rekavši kako to baš i neće biti neka kampanja, te da će troškovi biti minimalni – oko pedeset ili sto tisuća „proceduralnih“ kuna. Dodao je kako će sve biti transparentno, a oni koji žele uplatiti mogu novac donirati u humanitarne svrhe, točnije Zakladu za prevenciju od moždanog udara i petog psa za pse vodiče i mobilitet Udruge slijepih Zagreb, čiji je gradonačelnik počasni predsjednik.

„Moje lice nećete vidjeti kako se kesi s plakata“, rekao je Bandić naglasivši kako je već dosta kakofonije okolo.

Bit će naime, kako kaže, mala kampanja za članove Skupštine koji se nalaze na njegovoj listi, ali pritom ističe kako njih baš i ne treba brifirati jer su stručnjaci. Dodao je i kako će – ako u Skupštini pobjedi sa svojom listom, to biti kraj nekompetencije na tom mjestu.

”Ne treba meni posebna kampanja jer mene Zagrepčani dobro poznaju, a što se tiče liste, jedna poruka svima onima koji misle dati glas gradonačelniku Milanu Bandiću i njegovoj ekipi koja pošteno i odgovorno radi svoj posao već 13 godina – dajte glas i za listu za Gradsku skupštinu jer samo tako možemo završiti započete velike projekte”, istaknuo je Bandić.

[infopunkt 6551 4]

www.infopunkt.tv