Početna Izbor Bajkoviti advent u Ogulinu

Bajkoviti advent u Ogulinu

319
0

Iako je manifestacija Bajkoviti advent u Ogulinu već, može se reći, poprimila zamah i veliki dio sadržaja je održan, dolaskom Božića nam se bliži upravo najslađi dio, a to je upravo ono što su svi Ogulinci i Ogulinke i najželjnije iščekivali već desetke godina, klizalište u Ogulinu.

U petak, 21.12. u 18 sati će se održati svečano otvorenje prvog klizališta u Ogulinu. Uz brojne inicijative, klizalište je nakon, može se reći, dugi niz godina stiglo i u ovaj mali pitoreskni gradić podno Kleka. Na svega 200-injak kvadrata, se smatra, kako će klizalište za prvi put u Ogulinu biti dobar poticaj za razvoj turizma i unaprjeđenje turističke ponude za sve one željne odmora u snijegom prekrivenom gradu u srcu Hrvatske.  Klizalište će uz gradonačelnika Dalibora Domitrovića otvoriti Ogulinske i Samoborske mažoretkinje te Jagor bend, a sve pod voditeljskom palicom Dubravka Dragičevića, ponosnog nositelja čak tri zlatna mikrofona. Kako bi unijelo veselje i radost u živote najmlađih, klizalište će biti otvoreno sve do početka sljedećeg polugodišta, točnije 13. siječnja 2019.

Na sam Badnjak sve posjetitelje grada Ogulina, kao i Ogulince očekuje od ranih jutarnjih sati, točnije od 9 sati već, podjela ribe sugrađanima i koncert grupe ALF na Trgu kod golubice, poslije čega će biti održan i nezaboravni bachata plesni party za sve najmlađe posjetitelje u organizaciji plesne škole Alegria iz Zagreba.