Početna Vijesti Zanimljivosti Autogeni trening u CeKaTeu

Autogeni trening u CeKaTeu

960
0

Foto: PRESSCentar za kulturu Trešnjevka organizira novi ciklus autogenog treninga.„Autogeni trening je najprimjerenija tehnika opuštanja.

Provjerena na stotinama tisuća zadovoljnih vježbača, prihvaćena od službene medicinske znanosti, jednostavno se uvježbava a pomaže u prevenciji i liječenju gotovo svih duševnih smetnji. Pomaže i u stvaralačkom procesu a praktično nema kontraindikcija.

Za vježbanje autogenog treninga treba najprije stvoriti odluku. Odluka je rezultat ljubavi prema sebi samome i potreba da se unaprijedi vlastita kvaliteta življenja, što utječe i na sretniji život naše okolineVježbajući redovito autogeni trening život nam postaje bogatiji i stabilniji a problemi se riješavaju s lakoćom…“ Iz knjige Dr Vladimira Grudena „Autogeni trening – vježbom do sreće.

Uoči početka treninga održat će se i predavanje „Odrastanje u šumi informacija“. More informacija vodi u različite emocionalne reakcije te odgovornosti učitelja i roditelja u oblikovanju stavova učenika odnosno vlastite djece. Djeca, tinejdžeri, pa i odrasli lako se izgube u moru informacija i postaju nesretni i nezadovoljni sobom. Kako spoznati svoje potencijale pa i prave životne vrijednosti poslušajte na predavanju koje će se održati u utorak 13. svibnja u 17:30. Ulaz 10 kuna.

Početak treninga je u utorak,  13. svibnja 2014. /trajanje 1 mjesec/

Voditelj: prof. dr. Vladimir Gruden

Vrijeme održavanja: utorkom i srijedom od 18.30 – 19.30 sati

Cijena: 600,00 kn

Informacije: 01 3027 411, 01 3027 032, 091 3027 411