Početna Izbor Arena Centar vas poziva na 8. Dan društvenih igara

Arena Centar vas poziva na 8. Dan društvenih igara

1345
0
arena centar

Pozivamo sve zaljubljenike društvenih igara i one koji će to tek postati na 8. Dan društvenih igara koji će se održati 12. srpnja  2015., u nedjelju. Ovaj, osmi po redu, Dan društvenih igara održat će se u prostoru Arena Centra u Zagrebu na 1. katu na prostoru crvenog tepiha, s početkom u 11 sati, a trajat će sve do 20 sati navečer. Ulaz je besplatan. Cjelodnevna zabava je zagarantirana.

Tijekom dana volonteri udruge “Igranje” će prezentirati igre, objašnjavati pravila i pomagati posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara. Za one koji su već malo iskusniji, na raspolaganju će biti 50-ak igara koje će moći zaigrati sa svojim društvom ili pak sa novim društvom te steći neke nove prijatelje. Moći ćete iskusiti razne svjetove igara i fantastike u našim “kutcima”, a u svakom “kutku” će vas čekati različiti tip igara, a biti će i naslova za predškolce.

Ukoliko želite putovati vlakom kroz Europu u igri Ticket to Ride, osvojiti srednjovjekovni dvorac Carcassonne, naseliti otok Catan u igri Settlers of Catan, živjeti kao u kamenom dobu u igri Stone Age, biti dio ponosnog tima koji će spasiti svijet od pandemije u igri Pandemic ili si pak dati mašti na volju u fenomenalnom Dixitu, Dan društvenih igara pravo je mjesto za vas.

Za ovaj smo događaj pripremili i ove sadržaje:

  1. Preko 50 društvenih igara za sve uzraste
  2. Različite “kutke” koji vam pružaju različite svjetove igara
  3. Razna iznenađenja s bogatim nagradama koje su osigurali APM – Algoritam Profil Mozaik i Igrač.eu u suradnji sa Arena Centrom – osvojiti možete igre: Jungle Speed, Carcassone i Resistence.
  4. Boardgame & pop kviz
  5. Demonstracije boardgame hitova iz 2014. godine

Za obitelji s djecom pripremili smo i nekoliko izvrsnih i nagrađivanih dječjih društvenih igara uz koje će se osim mladih igrača zabaviti i njihovi roditelji.

Prijavite sebe i svoju ekipu što prije na e-pošti: [email protected]

Arena Centar